Varmemålere

Der er på alle radiatorerne i Baldersbos boliglejemål monteret en digital, radioaflæst varmemåler af typen Doprimo III fra firmaet Varmekontrol A/S.

Varmemåleren foretager præcis registrering af varmeforbruget på den pågældende radiator og er forsynet med et unikt målernummer. På den årlige varmeafregning, som fremsendes fra administrationen, fremgår de pågældende målernumre, som er i lejemålet, samt det registrerede forbrug på hver måler.

Det er altid en god idé at holde øje med sit varmeforbrug og foretage en månedlig aflæsning af målerne i boligen, så man kan følge med i varmeforbruget år for år. De fleste lejere i Baldersbo har endvidere mulighed for at kunne følge sit varmeforbrug på internettet, via et brugernavn og et kodeord. Er du i tvivl om, hvorvidt det gælder for din bolig, skal du være velkommen til at kontakte administrationen i Baldersbo herom.

Plejeboliger er dog fritaget for individuel varmemåling, og fordelingen af varmeforbrug sker i forhold til boligstørrelsen.

Den opmærksomme beboer vil opdage, at nogle målere tæller, selvom radiatortermostaten er lukket. Det skyldes recirkulation i varmesystemet i afdelingen. Dette har dog kun lille betydning for det endelige varmeregnskab for boligen.

Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 27.01.2014
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk