Husleje

Din husleje dækker omkostninger som ejendomsskatter, terminsbetalinger, vand og fællesstrøm samt den daglige drift og vedligeholdelse af boligafdelingen.

Hver boligafdeling i Baldersbo er en selvstændig økonomisk enhed, og afdelingens omkostninger og indtægter skal hvile i sig selv, uden fortjeneste til Baldersbo.

Hvert lejemål betaler et administrationsbidrag til boligselskabet. Administrationen i Baldersbo tager sig af huslejeopkrævning, udlejning, budgetter, regnskaber, mindre vedligeholdelsesarbejder og de tekniske funktioner omkring driften af boligafdelingerne.

Huslejeopkrævningen udskrives og udsendes af Nets, og du vil hver måned modtage en opkrævning med posten. Du kan vælge at lade din huslejebetaling foregå automatisk via betalingsservice, så du slipper for at tænke på betalingsfristen hver måned. Du tilmelder regningen til automatisk betaling via betalingsservice i din netbank eller i dit pengeinstitut.

Indtil du modtager en betalingsoversigt fra Nets, hvor huslejen er påført, skal huslejeopkrævningen betales som hidtil. - Du kan indbetale din husleje på bankkonto nr. 9444-0002098040 eller via mobile pay på nr. 921440 - HUSK at påføre navn, adresse og leje-/bolignummer.

Eventuelle spørgsmål vedrørende betalingsservice bedes venligst rettet til din bank.

Ved for sen indbetaling vil der blive opkrævet et gebyr. Gebyret vil blive pålagt næste måneds girokort. BEMÆRK! - Der må ikke skrives eller ændres på girokortet.

Præstevænget 46 | 2750 Ballerup | Telefon: 4497 0886 | CVR: 48904912
Siden er senest opdateret d. 23.09.2019
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk - (Åbner nyt vindue)

Baldersbo's website bruger cookies

Ved at benytte vores hjemmeside accepterer du, at der anvendes cookies, som vi benytter til statistik og funktionalitet.
Luk